Rally futam miatt rendeltem HP patront

A múlt hétvégén egy rally versenyre látogattunk ki. Igazából nem vagyok oda az autós sportokért, de úgy voltam vele, hogy mivel még nem vettem részt ilyenen, egyszer érdekes lehet. Egy barátom hívott el, akinek a testvére versenyző. Ez egy erdei futam volt Nógrád megyében. Előtte esett is az eső, úgyhogy a pálya számos részén jó nagy sár volt. A versenyzőknek ez nem kedvező, de a nézők számára kicsit izgalmasabbá, látványosabbá tudja tenni a versenyt. Ez egy hivatalos verseny volt, ahol a pilóták mellett navigátorok is ülnek, segítve a pilótákat a megfelelő sebességen és íven tartani az autókat.

A verseny előtti héten kérdeztem, hogy mivel készüljek fel, de csak azt mondta, hogy elegendő, ha pár szendvicset és üdítőt hozok, másra nincs szükség. Persze valami kényelmes ruha sem árt, aminek nem számít, ha esetleg koszos lesz.

Mivel barátom testvére is versenyzett, ezért szerettünk volna neki kedveskedni valamivel, ami motivációt is ad a versenyhez. Azt gondoltuk ki, hogy egy nagy HAJRÁ feliratot csinálunk a nevével. Ez egy jó ötletnek tűnt, így elő is vettem a nyomtatót, hogy akkor A4-es papírra betűnként jó nagyban kinyomtassuk a kívánt feliratot.

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy pont kifogyott a festékpatron a nyomtatómban. Na de sebaj, van egy megbízható nyomtatós webshop, a nyomtatoalkatresz.hu, ahonnan ilyen esetekben szoktam rendelni. Még időben is belefértünk.

A legegyszerűbb a nyomtatoalkatresz.hu -ról rendelni a HP patront

Szerencsére előző alkalmakról már tudtam, hogy a weblapon hol és mit kell keresnem. Mivel nekem tintasugaras nyomtatóm van, ezért a tintapatronok között válogattam. HP márkájú a nyomtatóm, ezért HP patront kellett vennem. Egyébként a weboldalon még elérhető Canon, Epson, Lexmark, Philips tintapatron úgyhogy, ha valakinek ilyen típusú nyomtatói vannak, akkor a nyomtatoalkatresz.hu ki tudja szolgálni az igényeit. A HP Patron | Ingyenes Kiszállítás címszóval gyorsan rá is lehet találni az interneten a nyomtatoalkatresz.hu -ra.

Ezenkívül természetesen annak is tudnak segíteni, akinek lézeres nyomtatója van. A lézeres nyomtatóknál használt tonerekben is széles termékpalettát sorakoztat fel a cég. A toner egyébként a lézeres nyomtatók festékpor tartályának a neve. Ezeket fekete vagy színes porral is fel lehet tölteni. A nagy különbség a tintapatronoshoz képest, hogy a lézeres nem maszatol annyira a tintával. Még egy pozitívum a lézeres javára, hogy sokkal gyorsabban nyomtat, mint a tintapatronos nyomtató. Ami az utóbbi javára írható az az, hogy olcsóbb az utántöltése, mint a lézeresnek. A tonerek drágábbak általában, mint a tintapatronok. Az említett oldalon akár utángyártott tonert is tudunk rendelni a nyomtatónkhoz. Ez általában kedvezőbb árban van, mintha a márka tonerjét rendelnénk meg. Az utángyártott tonerekről azt kell tudni, hogy azt hívjuk így, amit nem az adott nyomtató gyártója gyártott le. Tehát a nem eredeti nyomtatókelléket nevezzük így. A tonerek kapcsán még fontos megjegyezni, hogy a szakemberek nem javasolják, hogy „sufnituning” módszerrel otthon próbáljuk utántölteni a tonert, mert nagyon veszélyes tud lenni. Ezeket bízzuk szakemberekre és rendeljük meg inkább a következő linkről: HP Patron | Ingyenes Kiszállítás

A lézeres és tintapatronos nyomtató közti különbség

Ha esetleg valaki nem tudja, hogy neki lézeres vagy tintapatronos a nyomtatója, ezáltal nem tudja, hogy milyen toner vagy tintapatronra van szüksége, akkor érdemes felhívniuk a nyomtatoalkatresz.hu ügyfélszolgálatát, ahol készséggel segítenek. Az első rendelés előtt én is a segítségüket kértem a megfelelő alkatrészek kiválasztásában. Egyébként még az is egy jó támpont lehet, hogy a lézeres nyomtatók általában nem multifunkcionálisak, ezért nem minden modell tud másolni vagy szkennelni. Tehát ha a nyomtató nem szkennel vagy lézeres, akkor nagy az esélye, hogy lézeres nyomtató, így nem tintapatront kell vásárolnunk hozzá.

A nyomtatoalkatresz.hu-n több, mint 10 különböző márkának a toner típusait tudják biztosítani az ügyfelek számára. A következő márkájú tonerekből tudunk válogatni: Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, Sharp, Samsung, Philips, Xerox, Ricoh. Az előző felsorolásból láthatjuk, hogy a legnagyobb és legmegbízhatóbb márkák alkatrészeit mind megtalálhatjuk a nyomtatoalkatresz.hu -n.

Szerencsére már ahogy megnyitottam a weboldalt, láttam, hogy ingyenes házhoz szállítással vállalják a termékek kiszállítását. Az ingyenes kiszállítás szerintem minden vásárló számára nagy pozitívumot jelent. Ha már ennyit is meg tudunk spórolni, akkor annak örülni kell. Meg is találtam könnyen a márka szerinti lebontásban a nekem megfelelő HP patront és betettem a kosárba.

Ha már ott jártam, akkor körbe néztem a papírok között is. Szerencsére itt is széles a választék, választhatunk Epson vagy HP papír közül, de van kifejezetten olyan fotópapír is, amely lézeres nyomtatóba való. Különböző darabszámos csomagok is vannak a weboldalon. 25, 50, 250 db- os csomagok között tudunk vásárolni. A fotópapírok tekintetében is többfélét tartalmaz a webshop, van félfényes vagy fényes. Ezek a fotópapírok kizárólag tintasugaras nyomtatóban alkalmazhatóak, de ezt jelzik is a honlapon a termékek mellett.

Még egyedi pólóra vasalható matricát is rendelhetünk

A papírok mellett még pólóra vasalható matricát is tudunk rendelni, amely nagyon jó ajándék lehet valamely barátunknak vagy családtagoknak. Ha jól értelmezem, akkor a 12db-os csomag megrendelése esetén az általunk kiválasztott motívumot, képet tudjuk rányomtatni a lapokra, majd ezt kell majd a pólóra rávasalni. Ezzel elég egyedi ajándékot tudunk adni, az ingyenes kiszállítás pedig minden termékre vonatkozik, tehát a matricákra is.

Akinek tintapatronos a nyomtatója természetesen annak az igényeit is ki tudja elégíteni a nyomtatoalkatresz.hu. Ugyanis 5 különböző márka tintapatronjait biztosítja ügyfelei számára. Így, ha valakinek HP, Epson, Canon, Lexmark vagy Philips márkájú tintapatronra van szüksége, akkor nyugodtan nézzen szét a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron linken.  A tintapatronra akkor van szükség, ha a tintasugaras nyomtató elkezd halványan nyomtatni vagy rosszabb esetben hiányosan nyomtat. Ez azt jelenti, hogy kifogyott a tinta és új patront kell venni.

Ha esetleg mátrix vagy címkenyomtatóhoz keresnénk alkatrészt, akkor azt is meg tudjuk találni a nyomtatoalkatresz.hu -n. Ezeknél a típusoknál a legkeresettebb kellék a festékszalag szokott lenni. Ez gyakorlatilag egy festékanyaggal átitatott szalag, amelyet a nyomtatáshoz használnak. Ha a nyomtatás színét akarnánk változtatni, akkor a festékszalagot ki kell cserélni a nyomtatóban.

HP Patron | Ingyenes Kiszállítás és még sok kedvezmény

Az ingyenes kiszállítás mellett további kedvezményeket hirdetnek a weboldalon. Miszerint, ha több terméket vásárolunk, akkor mennyiségi kedvezményt biztosítanak. Ezt úgy kell elképzelni, ha mondjuk 3 csomag papírt vásárolunk, akkor mindegyik csomagot olcsóbban tudjuk megrendelni. A mennyiségi kedvezmény pedig különböző termékekre is érvényes.

A nyomtatoalkatresz.hu -n többféleképpen tudjuk kifizetni a megrendeléseinket. Ha gondoljuk, akkor tudunk utánvéttel fizetni a futárnál. Előre utalással is kiegyenlíthetjük a megrendelésünk árát. Az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés visszaigazolása után küldi el számunkra az ügyfélszolgálat. Ha mindenképpen készpénzben szeretnénk kifizetni, akkor a saját szállítót is tudnak küldeni a házhoz szállításhoz. Számomra viszont a legkönnyebb és legkényelmesebb lehetőség mindig az online fizetés.

A HP patron árát kifizettem előre online bankkártyával, így az ingyenes kiszállítás miatt a futárnak nem szükséges semmit fizetnem, amikor megkapom a rendelésem.