Fém polcot vettünk

A férjem imád autóversenyezni. Persze azzal nincs baj, ha valaki szeret versenyezni, ez a hobbija, de törekedni kell rá, hogy ez egy egészségesn szinten maradjon. Nehéz látni hol a határ, a fanatizmus önmagában nem baj, de ha valaki odakerül, hogy a családja, a munkája, vagy a fontos emberi kapcsolatai elé helyezi a hóbortját, az ott már probléma. Egy apuka, mikor apuka lesz felelősséget vállal. A férjem baráti körében van egy pár olyan apuka, aki legfőképp a hóbortja miatt vált el a feleségétől. És ott már gyerekek is vannak. Ez baj.

Én éppen ezért figyelek erre. Mikor a férjem felvetette az ötletet, hogy fel kéne újítani a lakást, a régi polcokat le kéne cserélni, nagyon megörültem neki. Végre egy olyan ötlet, ami nem az autózással kapcsolatos.

A felújítás: először is festés és polcok. A festés könnyen ment, polcokat pedig a rackinglog.hu oldalról rendeltünk. Méghozzá fémpolcokat szerettünk volna, mivel azok jó minőségűek, és jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. Ezenfelül könnyedén összeszerelhetőek, és nagyobb súlyokat is elbírnak. A rackinglognál pedig egyedi igényekre szabják és gyorsan kiszállítják, nem kell heteket várni a megbeszéltek után.

A férjem elég nagy határozottsággal intézte a dolgokat a szolgáltatóval, akik díjmentes kiszállással feltérképezték otthonunkat. Az árajánlat, amit kaptunk, korrekt volt, és a megegyezés után rövidesen kiszállították nekünk a polcokat.

A polcok élőben sokkal jobban néztek ki, mint a képeken. Igazán jól feldobták a kis otthonunkat. A rokonoknak is tetszett. Azt hiszem, most elégedett vagyok az életemmel.