Így vettem észre, hogy vizes a fal

A haverokkal imádjuk az autóversenyzés minden formáját. Lehet az forma-1, nascar vagy rally, minden jöhet. Még a motorversenyeket is szeretjük. Mindegyikünknek megvan a saját kedvenc autómárkája és versenyzője, amikről mindig jókat szoktunk egymással vitázni, de persze csak baráti keretek között.

Nem véletlen, hogy ez a társaság ennyire kedveli az autókat és az autóversenyeket. Mi még az egyetemről ismerjük egymást, ahol közlekedésmérnöknek tanultunk, tehát már akkor is eléggé körvonalazódott az érdeklődési körünk.  Már ott, valamelyikünk kollégiumi szobájában együtt néztük a versenyeket. Kellemes kikapcsolódás volt ez nekünk a kemény tanulás mellett.

Ez a szokásunk felnőttként is megmaradt. Gyakran összeülünk valamelyikünknél egy hétvégi napra, hogy belevessük magunkat a sebesség, a legjobb pilóták és a legmagasabb mérnöki vívmányok világába. Most úgy lett megbeszélve, hogy ezt nálam tesszük meg. Ezért néhány fotelt és kanapét a TV elé toltam. Így vettem észre, hogy a bútorok mögötti falak vizesednek. Még szerencse, hogy feltűnt. Még nagyobb szerencse, hogy tudtam egy jó megoldást.

A megoldás nem más, mint a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24. Jól ismerem őket, mert az előző lakhelyemen gond volt a fűtéssel és akkor is őket hívtam. Azt hihetetlen gyorsasággal és profizmussal kezelték, szóval tudtam, hogy most is erre számíthatok tőlük. A fűtésszerelésnek két fő ága van attól függően, hogy a hőtermelő egységben, vagy a fűtésrendszerben jelentkezik a probléma. A fenti linken elérhető vállalkozásnak mindkét esetre meg vannak a profi és tapasztalt szakemberei. Nekem akkor a gázkazánnal volt problémám.

Víz Gáz Fűtés Szerelő 24

Már a telefonban is érezhető volt a szakmai hozzáértésük. Számos kérdést tettek fel nekem a gázkazánnal kapcsolatban, de odafigyeltek arra, hogy laikusként is tudjak ezekre válaszolni. Az alapos telefonbeszélgetésre azért is van szükség, hogy már megérkezésük előtt is a lehető legpontosabb képet kaphassák meg a problémáról. Ennek az az előnye, hogy a munka így a lehető leggyorsabb lesz. Ott az volt a probléma, hogy a gázkészülék fúvókái elkoszolódtak, amit a szakmai felkészültségüknek és a kiváló eszközeiknek hála hamar orvosolni tudtak.

Most azonban más jellegű szolgáltatásra volt szükségem, hiszen a falam elkezdett vizesedni. Van lehetőség online hibabejelentésre a weboldalukon keresztül, de én most inkább felhívtam őket telefonon. Minden ugyanúgy történt, mint a múltkor: a telefonban különböző kérdéseket tettek fel nekem, amikből már kezdett kirajzolódni, hogy valószínűleg csőtörés történt a lakásomban. Akár egy órán belül is kiérkezhettek volna hozzám, de nekem sajnos csak másnap volt alkalmas. Természetesen alkalmazkodtak hozzám és megbeszéltük a holnapi időpontot.

Mikor kiérkeztek a szerelők, felfigyeltem egy nagyon profi és modern eszközre is, amit magukkal hoztak. Kiderült, hogy ez egy csatornakamerázásra alkalmas eszköz. Megnyugtattak, hogy ezzel az berendezéssel képesek lesznek meghatározni a hiba helyét anélkül, hogy komolyabb kárt kéne tenni a falban. Valóban így is történt. Azt ígérték, hogy fél méteres pontossággal feltárják a csőtörés helyét. Az ígéretüket sikerült túlteljesíteni, hiszen negyed méteren belül megtalálták a vízvezeték meghibásodását. Így minimálisan kellett csak a falban kárt tenni ahhoz, hogy a csővezeték adott részét megjavítsák és megerősítsék. Az illesztésekkel volt valami probléma, de ezt gond nélkül megoldották.

Nagyon hálás lehetek Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 csapatának, mert a lehető leggyorsabban elvégezték a javítási munkálatokat, úgy, hogy az a lehető legkisebb törmelékkel és kellemetlenséggel járjon.