Mi mást csinálnának a lányok autóverseny közben?

Az új párom autóversenyző. Bevallom, engem soha nem vonzott a dolog. Nincs vele semmi bajom, de olyan nő vagyok, akit nem érdekelt soha se a Forma-1, sem semmilyen egyéb autóverseny. Viszont azt mindig is tudtam magamról, hogy versengő típus vagyok. Ez ki is jött, amikor először elmentem Tibi versenyére.

Iszonyatosan izgultam érte is, de maga a verseny is nagyon izgalmas volt! Ezért rászoktam, hogy elkísérem őt a versenyekre, és szurkolok neki, jó hangosan, lelkesen.

Az egyik ilyen alkalommal egy nő került mellém, akit láttam már párszor, de még soha nem elegyedtünk szóba. Ezúttal igen. Ő láthatóan nem élvezte annyira a dolgot, mint én, sőt, nagyon unta, ezért mindenről, ami csak női téma lehet, beszélgetnem kellett vele.

Megemlítette, hogy hol dolgozik, és hogy a szakterülete a csempék fürdőszobába. Erre a témára ráharaptam, ugyanis a párom nővérének, aki egyben a barátnőm is, most újítjuk fel a fürdőszobáját. Ketten csajok akartunk hozzákezdeni, de rögtön az elején elakadtunk. Klau, a drukker-társnő, ajánlott egy oldalt, ahol nagyon szépen, egyszerűen össze van szedve, hogy milyen lépéseken, folyamaton kell végigmenni ahhoz, hogy megvegyük a csempét a fürdőszobába.

Az autóverseny után átmentünk Dórihoz, Tibi testvéréhez, és meg is néztük ezt az oldalt, amíg Tibi és Gábor (Dóri pasija) a versenyről beszéltek.

Az oldal tényleg nagyon közérthetően veszi végig, hogy mit kell átgondolni a fürdőalakítás előtt. Dóri szerencsés helyzetben van, jó nagy, tágas fürdője van, ezért tudtunk játszani a színekkel, formákkal, különböző felületekkel.

Azt írja az oldal, először azt döntsük el, milyen színt szeretne uralkodónak a helyiségben. Dóri a sötétbordó és a vajszín kettőse mellett döntött. Jó nagy, téglalap alakú, sötétbordó csempéket szeretne az egyik falra végig, a többire különböző magasságig, vajszínű elemekkel dekorálni. Megteheti, hogy sötét csempét választ, hiszen tágas a helyiség, nem baj, ha a csempék kissé összehúzzák a teret. A fürdőszobája ráadásul tele van nagy ablakokkal, jó a fekvése is, ígyhát világos is, amellett, hogy nagy. Az a bordó csempe nagyon szépen fog mutatni ott. Fabevonatot is szeretne egy-két helyre, ami ezzel a színnel még elegánsabb összhangot fog kölcsönözni a szobának.

Tehát miután megbeszéltük a színeket, és azt is tudtuk, hogy nagyméretű csempét fog venni, kértük a fiúk segítségét. Pontosan le kellett mérni a felületet, amit Dóri csempével szeretett volna burkolni, hogy kiderüljön, milyen mennyiségű csempét kell vásárolnunk. Az említett oldal arra is figyelmeztet, hogy többet vegyünk a kelleténél törés esetére. Illetve későbbre, ha történne egy csőtörés, vagy egyéb szerencsétlenség.

Másnap Dóri felhívott, hogy megvették a csempéket a fürdőszobájába, és izgatottan várta, hogy jöjjön a burkoló, és kész legyen az alapja a fürdőjének, hogy utána lehessen tovább csinosítgatni.

Azt, hogy egy autóversenyen fog jönni a segítség, nem gondoltam volna, úgyhogy most már, amellett, hogy szurkolok Tibinek, beszélgetni sem leszek rest a szurkolótársakkal.