Most már a kedvenc csapatom pólójában nézhetem a futamot!

Már amióta az eszemet tudom, kaphatók focicsapatos pólók. Olyan pólók, amik focimezekre hasonlítanak, amikben a szurkolók kifejezhetik a rajongásukat. Egy focimeccsen ezekből a mezekből a különböző arcfestésekből egyből tudni lehet, hogy ki melyik csapatnak szurkol.

Az autóversenyeken nem lehet ezt ennyire egyértelműen eldönteni, de azt hiszem, hogy ott az sem annyira egyértelmű, hogy kinek szurkoljunk. Hiszen nem csak két ellenfél van, hanem akár 20 autó is lehet a pályán egyszerre. Ilyen sok indulóból pedig lehetetlen egy kedvencet választani. Sokszor nem is az a lényeg, hogy ki a legelső, hanem hogy ki mennyit javít az előzőekhez képest.

Egy autóverseny hosszú, sokaknak monotonnak tűnik nézni, hogy az autók cikáznak a pályán, pedig tele van izgalommal az egész. Nem kell ahhoz egy szerencsétlen balesetnek történnie, hogy izgalmas legyen. Már maga az is csodálatos, hogy vannak emberek, akik ilyen szenvedéllyel vezetnek és ennyire ügyesek benne.

Nagy álmom, hogy egyszer én is vezethessek egy versenyautót, de erre még várnom kell.

Persze a legtöbb barátom és családtagom tudja, hogy mennyire oda vagyok az autókért és az autóversenyekért, hiszen szokatlannak tartják a rajongásomat.

Nem ritka, hogy hétvégente reggel együtt nézzük a forma 1 -es futamot a TV-ben. Ezért nem is volt annyira meglepő, mikor karácsonykor az én ajándékom egy egyedi póló volt. A pólón persze a Forma 1 logója volt rányomtatva, ennek pedig nagyon örültem.

Szerintem ez az egyik legjobb ajándékom, amit valaha kaptam!

A fiúk a pólót, mivel nem találtak sehol a méretemben és a megfelelő mintával, a lolmarkt üzletében csináltatták. Letöltötték a megfelelő mintát, majd azzal elmentek a boltba és ott rá is nyomtatták nekik a méretemben választott pólóra.

A pólónak nagyon jó minősége van és a nyomat is olyan rajta, ami nem fog az első pár mosás után szétmenni. Igaz, azóta, hogy megkaptam, már több alkalommal is túlélte a mosást, így nem aggódom igazán miatta. Nagyon kényelmes viselet, nem irritál az anyag, pedig alapból elég érzékeny vagyok néhány műszálas ruhadarabra.

Annyira jó minőségű a póló, hogy bátran hordhatom viszkető érzés nélkül. Az ajándékomat azóta már számtalanszor hordtam. Persze kicsit én is utánanéztem ennek a lolmarktnak, mert eddig még nem hallottam róluk, ami igazából eléggé meglepő. Nagyon jó mintáik vannak online is, de az üzleteikben bármilyen hozott mintát a pólóikra és különböző egyedi ajándéktárgyakra tesznek.

Nagyon sok a lehetőség így az ajándékokra, innen biztos, hogy mindenki tud legalább egy olyan tárgyat választani, ami a szeretteinek megfelelő ajándék lesz. Jó, hogy van egy ilyen üzlet. Legközelebb, ha a boltokban nem találok semmit, én is innen fogok válogatni. Ár-érték arányban nagyon jó, tényleg strapabíró és szép pólóik vannak. Innen bátran mernék rendelni is, mert a mérettáblázat is fent van az oldalukon, így nem kell tippelni, hogy melyik póló vajon a valóságban melyik méretnek felel meg. A fiúk is úgy vették nekem meg ezt a méretet, hogy kiszedték egy pólómat a szekrényből és lemérték.

Ez tulajdonképpen egy elég jó ötlet, szerintem a későbbiekben én is alkalmazni fogom. Az egyedi póló ötlete pedig egészen zseniális volt tőlük. Pedig a férfiak nem szoktak remekelni az ajándékválasztás terén.

Most már a kedvenc csapatom pólójában nézhetem a futamokat, a foci rajongókhoz hasonlóan.