Az autóversenyektől egészen az esküvői videókig

Nem hittem volna, hogy egy ekkora fordulat lesz az életemben, de mégis így történt. Hogy miről is van szó? Hát akkor kezdeném inkább egészen az elejéről a dolgokat.

Nos, már egészen kis korom óta érdekeltek az autók és az autóversenyzés is. Azonban sosem akartam pilóta lenni, jogsim van, sofőr lehetnék, de valahogy nézőként sokkal szívesebben vettem részt ezeken az eseményeken. És nem csak szimplán nézni szerettem az autóversenyeket, hanem megörökíteni is. Így jutottam el odáig, hogy profi sportfotós lettem és az autóversenyekre specializálódtam főként, de egyéb eseményeken is részt vettem szívesen, ah meghívtak rá, hogy rögzítsem a nap pillanatait.

Aztán úgy jártam, hogy egy jó barátom keresett fel egy nagyon személyes kéréssel, hogy lennék – e olyan kedves és fotóznék – e az esküvőjükön. Természetesen nagyon nagy megtiszteltetésként ért az ajánlat, de sajnos nem fogadhattam el, mert nem éreztem magamat elég jónak a feladathoz, mert én nem egészen ilyen eseményekre specializálódtam, hogy úgy mondjam.

Ezek után közösen eldöntöttük, hogy akkor keresünk egy profi esküvői videóst. A videós a templomi és polgári szertartáson is részt vesz és végig figyelemmel kíséri az eseményeket. De itt nem csak videózásról van szó, hanem képeket is készítenek a nagy napon az ifjú párról. Kreatív esküvői fotózásra is van lehetőség, ha erre kérik meg a szakembert. Később, amikor minden elkészült, akkor az újdonsült férj és feleség full HD minőségben kapja meg a vágott felvételeket zenei aláfestéssel a megismételhetetlen pillanatokról.

Aztán el is jött a nagy nap, ahol én nem mint videós vettem részt, de természetesen én sem érkezhettem volna kamera nélkül, ezért nagyon sok pillanatot az esküvői videóssal párhuzamosan én is megörökítettem.

A barátomnak és a feleségének is nagyon tetszettek a felvételeim és még az esküvői videóssal személyesen is volt szerencsém beszélgetni. Ő is dicsérő szavakkal illette a képeimet és videóimat és azt mondta, hogy szerinte tehetséges vagyok.

esküvői videósRöviden és tömören itt kezdődött el a pályafutásom azon szakasza, hogy már nem csak autóversenyekre jártam leggyakrabban videósként, hanem a baráti körben egyre többen érdeklődtek a munkáim iránt és ezt nagy részben Attila esküvői videósának is köszönhetem, aki nagyon sokat segített engem eleinte és nagyon jó tanácsokkal is ellátott. Nem hiába, hiszen csak profitól érdemes tanulni és ő az volt.

Az mondhatom, hogy ma már nem is számít az alkalom, az esemény, csak az, hogy segíthetek az embereknek megörökíteni számukra fontos pillanatokat, amit én nagyon szeretek csinálni és hálás vagyok azért, hogy olyan munkám lehet, ami igenis kedvemre való.