A vállalkozásom mellett az autóversenyzésre is van időm

Sokan nem is értik, hogyan lehetséges ez. Hiszen van egy cégem, aminek az egyik tulajdonosa vagyok, vezetem, dolgozok minden nap és e mellett még arra is van időm, hogy versenyezzek. Ezt leginkább a jó időbeosztásnak köszönhető. Az évek alatt megtanultam hogyan osszam be az időmet jól és hogyan végezzem a munkámat hatékonyan. Hiszen nem az a lényeg, hogy mennyi időt szánsz egy feladatra. Ha meg tudod csinálni rövidebb idő alatt is, de ugyanolyan jól akkor felesleges sok időt szánni rá.

Én így tudtam megoldani azt, hogy a munka mellett még életem is legyen. Az autóversenyzés már gyermekkorom óta vonzott, de csak felnőttként tudtam belecsöppenni ebbe a világba. Most pedig a lehető legtöbbet szeretném kihozni belőle.

A jó időbeosztás mellett fontos tényező az is, hogy nem minden munkát én végzek. A legjobbat szeretném nyújtani az ügyfeleimnek, így tudom, hogy ha pl. marketingről vagy fotózásról van szó, akkor erre vannak nagyon jó szakemberek, akik ezt jobban meg tudják helyettem csinálni. Így inkább megbízom őket a feladattal. Én időt spóroltam ezzel és a munka is minőségibb lesz.

Amikor székhelyszolgáltatás budapest után keresgéltem, akkor sikerült megtalálnom a számomra legjobb céget. Ez nem más, mint a Székhelyszolgáltatás. Már az oldalukon is látszott, hogy adnak a munkájukra, igényesek és nem félvállról veszik a dolgokat. A weboldal designja nagyon szép, a színek harmonizálnak egymással és könnyen átlátható. Ha keresel valamilyen információt, akkor könnyen megtalálhatod, nem kell több ablakot is megnyitnod, mire megkapod a kérdésedre a választ.

A székhelyszolgáltatás budapesten szerintem nagyon megállja a helyét, hiszen itt nagyon sok vállalkozás van, akik szívesen átadják a székhely ügyeit másnak.

Mivel tudják megkönnyíteni egy vállalkozás életét?

Segítenek megtalálni a számodra tökéletes székhelyet. Ez lehetséges, hogy neked egy iparűzési adó mentes település lesz. Ez Újlengyelben már elérhető, és ennek az intézésében segítenek is. Viszont mielőtt úgy döntesz, hogy iparűzési adó mentes településre jelented be a székhelyed érdemes lehet beszélni a könyvelőddel. Ő meg tudja mondani, hogy számodra ez lesz-e a legjobb megoldás. Hiszen nem mindenkinek ez a jó megoldás.

Ezek kívül, a székhelyen minden küldeményt átvesznek, legyen szó levélről vagy csomagról. Ennek köszönhetően kiküszöbölhető az a probléma, hogy egy fontos levél elveszik vagy nem kerül átvételre. A leveleket a kézhez kapás után szkennelve továbbítják az e-mail címedre, így mindenről tudni fogsz. A csomagokat minden hónap elején elküldik az általad előzetesen megadott címre.

Minden esetben törvényszerűen és jogszerűen járnak el, így ha hatósági szerveket fogadnak, akkor is ugyanígy járnak el.

Már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, így minden helyzetben tudják, hogy mi a teendő. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így minden esetben van akitől segítséget kérjenek. Illetve ami még fontos, hogy pénzügyileg stabilak, így attól sem kell félni, hogy időközben tönkre megy a cég.

Ha úgy érzed, hogy Neked is jól jönne egy kis segítség a mindennapok során és szívesen átadnák a székhelyed feladatait másnak, akkor a Székhelyszolgáltatás csapatát csapatát csak ajánlani tudom.

Nekem nagyon sokat segítenek és megkönnyítik a munkámat. Még egyszer sem bántam meg, hogy őket választottam. Remélem Neked is olyan segítséget tudnak majd nyújtani, amire vágysz és elégedett leszel velük.