A megjelenés nagyot tud szólni, ha fogadásról van szó

A megjelenés nagyon sokat számít a “szakmámban.” Fogadásokat kötök. Anno a lóversenyeknél kezdtem, de mára már teljesen az autóversenyzés lett a specializációm. A környék minden hivatalos és nem hivatalos versenyén megtalálsz. Mindig jobb üzleteket kötök, mint a hivatalos fogadóiroda.  Hiába nincs semmilyen papírom, semmilyen engedélyem, az emberek hisznek nekem, bíznak bennem. És jól is teszik, mert még soha nem csaptam be senkit. Nem is tudnám megtenni, mert ebben a körben, mindenki ismer engem és a családomat is, de nem is szeretném ezt tenni. Tisztességes vagyok!

A megjelenésem komolyságát pedig egy bőr táskával szoktam biztosítani, melyet a feleségemtől kaptam ajándékba. Tulajdonképpen ő volt az, aki kitalálta, hogy egy férfi oldaltáska mennyire jó benyomást kelthet az én munkámban. Úgyhogy a Bagboxról rendeltem nekem egyet, ahonnan azóta is vásárolni szoktunk, ha valami igazi marhabőrből készült termékre van szükségünk például pénztárca, utazótáska, hátiszák és a többi. Eddig persze mindenből egyet kellett vásárolnunk csak, mert annyira tartósak. Az oldaltáskámmal is már évek óta együtt élek és minden nap használom. 

Nagyon szép, barna, selyemfényű bőrrel, olasz gyártású. Belül két nagy rekesze van, ahol jól elférnek a papírjaim, valamint van egy első zsebe is, ami fedeles mágneszárral működik. Ezen kívül pedig két kisebb első rekesszel is rendelkezik.

Majdnem olyan elegáns, mint egy aktatáska, de azért van benne egy kis lazaság és fiatalosság is. Ezért szeretem a legjobban. Hiszen nem vagyok én olyan karót nyelt típus. De ha valaha olyan komoly táskára lesz szükségem, olyat is találok ezen a webshopon, az tuti.