Ilyen könnyen és gyorsan lett egy új mikróm

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én imádom az autóversenyt. Egészen kicsi koromban is néztem a mamámmal a forma 1-et, szerencsére ő is szerette, sőt, inkább ő szoktatott rá. Emlékszem, hogy mindig “Schuminak” szurkoltunk. Ez megmaradt, bár, már az akkori csapatból nem igazán van meg senki, vagyis csak nagyon kevesen, nyilván, hiszen kiöregedtek és jöttek a fiatalabbak. Így egy ideje már nem is nézem, jó pár év eltelt mióta utoljára néztem egy futamot. Viszont a férjem, ő nagyon szereti a mindenféle versenyeket, nem csak a forma 1-et, hanem a rallyt is, meg van egy ilyen 24 órás futam is, annak nem jut eszembe a neve. Na ilyenkor, őt tényleg elveszítem arra a 24 órára, se hall, se lát. Szerintem, ha nem szólnék rá, enni is elfelejtene – persze a nasizáson kívül.

Ezekre az időkre én egy új hobbit találtam magamnak. Hogy mit? Hát a BestMarkt weboldalát nézegetem. Ez egy olyan webshop, ahol tényleg tök sok minden megtalálható. Vettem már innen például ventilátort, de a kis új kedvencemet, a szárítógépet is itt szereztem be. Most viszont, “sajnos”, megadta magát a mikrohullámú sütő, úgyhogy kénytelen voltam keresni egy nagyon jót, és természetesen a BestMarktot választottam hozzá.

Mert tudtam, hogy itt a mikrohullámú sütők választéka hatalmas, mert hát, minden más termékből is számtalanféle közül lehet ám válogatni. És hát, nem is tévedtem nagyot, mert, amint rámentem a megfelelő menüpontra, több mint 200 termék fogadott. Na gondoltam, ennek sosem érek a végére, és végül is, volt 24 teljes órám. Nyilván, szerintem lehetetlenség alaposan átnézni egy ekkora kínálatot, de ezt szerencsére a webshop és a weboldal készítői nagyon is jól tudják. Másképp nem lehetne rászűrni konkrétan mindenre a találatok között.

Nyilván, vannak ilyen alap dolgok, amik alapján lehet keresni, mint a márka, vagy mondjuk a teljesítmény, de van lehetőség szín alapján is keresni. Sőt, mindenféle funkciók alapján is. Igazából, én nem tudtam, hogy pontosan mit is keresek, úgyhogy a számomra legegyszerűbbnek tűnő megoldás mellett döntöttem: beállítottam, hogy népszerűség szerint tegye sorrendbe a mikrohullámú sütőket. Gondolom, ez azt jelenti, hogy a webshopban található, vevők által leginkább preferált és szeretett mikrókat rakja előre, és így megy szép sorban. Igazából árat sem állítottam be – mert ugye ezt is be lehet -, de fontosabbnak tartom a megbízhatóságot, és én simán hajlandó vagyok kifizetni egy nagyobb összeget, ha a termék tényleg jó, és meggyőződtem arról, hogy sokáig működni is fog, úgy, ahogyan kell. Ilyen téren amúgy még nem csalódtam egyszer sem a BestMarkt-ban, pedig jó pár holmit vettem már a webshopból. Hát szeretek itt vásárolni, na.

Olyan is előfordult már, hogy teljesen megakadtam a vásárlásban, és nem tudtam dönteni két termék között, és felhívtam őket. Nagyon kedvesek voltak, segítettek és elmondták, hogy melyiket ajánlják inkább. Úgyhogy azt is elmondhatom, hogy nagyon segítőkészek. Éppen ezért, én inkább jobban szeretem személyesen átvenni a megrendelt terméket. Mert igen, erre is van mód: van egy üzletük a 9. kerületben, ami még szombaton is nyitva van! Nem azért, mert meg szeretném spórolni a kiszállítási költséget, hanem azért, mert tudom, hogy ha felmerül bennem egy kérdés, akkor meg tudom őket kérdezni ott helyben, és kedvesen segíteni is fognak.

Szóval, megrendeltem a kiszemelt mikrót, be az üzletbe. Mivel volt raktáron, így másnap délután már el is tudtam hozni. Azóta beüzemeltük, tökéletesen működik, és a legfőbb funkciója jelenleg a pattogatott kukorica gyártás, hiszen valamilyen autóverseny az mindig van.