Legénybúcsú egy vitorláson- autók nélkül is lehet jó

Sosem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom írni, de van amiben a vitorlások jobbak, mint az autók. Persze nem sok mindenben, hiszen hazánkban elég kevés olyan hely van, ahol használni tudunk egy vitorlást, de azért vannak olyan élethelyzetek, amikor jobban jön, mint egy autó.

Voltam ugyanis egy legénybúcsún, ami egy vitorláson volt megtartva és borzasztóan élveztem a dolgot!

Az autók esetében ritka, mikor egyedül vagyunk az úton, de a vitorlással tudtunk olyan helyet találni, ahol a közelben nem volt egy vitorlás sem, így azt érezhettük, hogy a miénk az egész tó. Felejthetetlen élmény volt a legénybúcsú Balaton tavunkon.

Alapvetően az autók a kedvenc járműveim, na meg nem lenne túl izgalmas mondjuk hajós játékokkal játszani, de kifejezetten élveztem, hogy egy vitorláson töltöttük az egész legénybúcsút.

A vitorláson korlátlanul italozhattunk, segítettünk a kormányzásban, közben pedig senkit sem zavartunk a környéken a zenénkkel, a kiabálással, mert hát nem vagyunk egy csendes társaság.

Még a konzolomat is vittem, így játszani is tudtunk a kedvenc autós játékunkkal, ezzel pedig tényleg tökéletes lett a legénybúcsú.

Amúgy a balatonpro.hu oldalon találták ezt a lehetőséget. Nem csak legénybúcsúval és lánybúcsúval foglalkoznak, csapatépítő játékokat és családi rendezvényeket is lebonyolítanak vitorlásokon, vagy máshol a Balaton mellett. Nagyon rugalmasak, segítenek a szervezésben, figyelnek az egyedi kérésekre és tényleg azt vallják, hogy a vendég az első, nem csak úgy mondják. Minden extra kérésünket igyekeztek teljesíteni.

Bátran mondhatom, hogy ez volt a legjobb legénybúcsú, ahol eddig voltam. A hajókázás után elmentünk bulizni, mert belépőket is kaptunk, így átmulattuk az éjszakát.

A balatonpro csapatának pedig örökké hálás leszek ezért a különleges élményért. Szerintem fontos, hogy egy legénybúcsú ne csak a vad bulizásról szóljon, hanem tényleg legyen benne valami életre szóló, amit nem felejt el az ember hosszú éveken keresztül és jó story alapnak is szolgálhat.

Egy nagyon segítőkész, kedves és hozzáértő csapat segédkezett felejthetetlenné tenni a napot, szóval ha valaki éppen legénybúcsúhoz keres helyet, az nézze meg a balatonpro.hu oldalát, mert jó áron lehet jó ajánlatokat találni.