Az autóversenyről a Flottauto Kft. sem hiányozhatott

Ismeritek azt a mondást, hogy vagy nyerünk vagy tanulunk? Nos, a legutóbbi autóversenyen, amelyen részt vettem, pont ilyen érzésem volt. Semmi kedvem nem volt menni, de a férjem elrángatott. A jó szívem megint nem hagyott nyugodni, így természetesen vele tartottam.

Egy olyan rallyn vettünk részt, ahol minden autó tele volt reklámmal – már ami a rengeteg sártól látszott persze. Így lettem figyelmes a Flottauto Kft.-re. A Flottauto Kft. nem kifejezetten az autóversenyekkel foglalkozik, de kapcsolatban áll az autókkal. Megmutatja ugyanis, hogy a multinacionális cégekből átvett módszereket a kis- és középvállalkozásokra alkalmazva hogyan érhető el, hogy a flottakezelés és a cégautók a lehető legkisebb költségvetési terhet jelentsék a cégek számára. Ráadásul ingyenes, 5 részes levélsorozatuk keretében költségcsökkentő tippeket is megosztanak a cégautók vonatkozásában.

Erről szól a flottakezeles.hu ingyenes levélsorozata

A flottakezeles.hu nyomán most megnézzük, miről is kaphatnak felvilágosítást azok, akik feliratkoznak az anyagra. Az első részben megtudhatjuk, hogyan érdemes úgy céges autót választani, hogy abból ne érjen minket hátrány semmilyen értelemben sem. Ezt követően megtudhatjuk, hogyan oldható meg a lehető legköltséghatékonyabban a finanszírozás. A levélsorozat fényt derít arra is, hogy meddig lehet használni egy autót napra pontosan, valamint arra is, hogy hogyan oldható meg a gumicsere, a gumik felszerelése úgy, hogy ne terhelje le túlságosan a büdzsét. Végül pedig még azt is megtudhatjuk, hogy mikor érdemes benzines, dízel vagy hibrid autót választani?

A Flottauto Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a pénzügyi kérdések vonatkozásában

A szolgáltatásaik igénybevételével hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ne merüljenek fel előre nem látott kiadások, ne üssön be a krach hirtelen a semmiből úgy, hogy nem is számítottunk rá. A Flottauto Kft. segítségével elkerülhetjük azt is, hogy egy finanszírozási módszerről vagy flottakezelőről később kiderüljön, nem is hatékony vagy kifizetődő. Nem könnyű hirtelen más megoldást találni, igaz?

Az sem túl szerencsés, hogy ha egy régóta használt autóról kiderül, hogy már rég nem éri meg műszakilag megfelelő állapotban tartani és működtetni. A cégvezetőknek ráadásul gyakran nincs idejük a cégautók adminisztrációját intézni, erre külön személyzet fenntartása pedig óriási kiadásokkal jár és talán nem is kifizetődő. A Flottauto Kft. ezt a terhet is leveszi a cégek válláról.

Néhány szó a szolgáltatási csomagokról

A Flottauto Kft. különböző csomagokban kínálja szolgáltatásait a kis- és középvállalkozások számára. Egészen pontosan háromban: a standard, a komfort és a superior csomagban. Értelemszerűen a standard foglalja magában a szolgáltatások legszűkebb körét, a superior pedig a legtágabbat. Lényegében mindent, ami a flottakezeléssel, a tartós bérlettel, az adókkal és a biztosításokkal kapcsolatos.

Hogy a cégek dolga még könnyebb legyen, a Flottauto Kft. megvételre is kínál használt céges autókat. Az autók jó műszaki állapotban, karbantartva, jogilag rendezett körülmények között, friss papírokkal várják új gazdájukat. Láthatjuk, hogy a Flottauto Kft. tényleg mindenre gondolt, ami a cégautókkal kapcsolatos.

Annyira elvonták a figyelmemet a Flottauto Kft. sokoldalú szolgáltatásairól, hogy magáról az autóversenyről meg is feledkeztem. Hiba volt… Na, nem azért, mert annyira érdekfeszítő lett volna, hanem azért, mert a verseny végeztével a férjem arról érdeklődött, mi tetszett a legjobban. Én meg nem igazán tudtam mit válaszolni.