Az F1 hercegétől az energia tanúsítás hercegéig

Én nagyon kedvelem a történelmet, a párom pedig az autóversenyzésért rajong. Mivel nekem annyira nem a szívem csücske, és nem lelkesedek a Forma-1 nézése közben sem, elhatározta, hogy számomra is érdekessé teszi egy-egy információval. Sikerült is neki, ugyanis, mint elmondta, az utolsó magyar király, IV. Károly leszármazottja, pontosabban dédunokája, Ferdinand Habsburg a F3-as Európa Bajnokságon versenyzett 2017-ben.

Mindig érdekesnek tartottam a családfakutatást, de az a srác megspórolta az ezzel járó munkálatokat. Érdekes lehet a tudat, hogy királyi vér csörgedezik az ereiben, és egy igen nagy dinasztiából származik. Így már van alapja, miért is becézik Hercegnek.

Bár tényleg érdekes, az autóversenyzés azért még mindig nem került közelebb hozzám, de szép próbálkozás volt, azt el kell, hogy ismerjem. Azonban én most nem az F1-ről vagy a Hercegről szeretnék írni, hanem arról, hogy az energia tanúsítást végző cégek közötti konkurenciaharcban melyik vállalat kerül ki győztes hercegként. Igen, éppen lakáseladásnál vagyunk, és igen, én ezek böngészésével töltöttem a szabadidőm, mint egy buzgómócsing. Bár őszintén szólva, az F1-et szívesebben néztem volna, mert elég unalmas az ártáblázatok böngészése egy idő után, de hát valakinek ezt is meg kellett csinálni, és az elején még nem gondoltam volna, hogy mennyi időt el tud venni az embertől.

Szóval, hogy a kedves olvasónak az értékes idejét megspóroljam, és békésen tudjon izgulni a kedvence győzelméért, megosztom veletek, hogy szerintem miért ez a cég az energia tanúsítás hercege:
www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/

Először is, a dukátusban dukál ugyebár egy szép nagy terület. Ez pipa, az egész országban igénybe lehet venni a cég által kínált szolgáltatásokat, mint az ingatlan értékbecslése, az energia tanúsítás, és a hitelközvetítés. Azonban, hogy a herceg örökölje a trónt, és ne taszítsa le a hatalomról valami jöttment trónbitorló, szükség van a nép szeretetére és a hívekre. Na, ez a cég erről is gondoskodik, ugyanis jelentős összegeket takaríthatunk meg általuk, például az adásvételi szerződésnél az ügyvéd munkadíjának a felét, vagy az Ingatlan Kisokost ajándékba kapjuk, továbbá akkor is féláron dolgoznak, amikor egyszerre kérem fel őket értékbecslésre és energia tanúsításra.

Baráti árakkal dolgoznak, hamar elkészülnek. Szóval hasítanak, mint Lewis Hamilton. És nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de legközelebb én fogom nézni az F1-et, míg kedves párom az ártáblázatokat böngészi!